Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának több korosztálya is bajnoki mérkőzésen szerepelt. Zám Attila tudósítása:

– A hétvége szakosztályunk szempontjából az alábbiak szerint alakult. A szombati napon hazai környezetben fogadta a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az éllovas UVSE csapatát. A mérkőzés sajnos nem úgy kezdődött, ahogyan azt terveztük, hisz az első negyedben figyelmetlenségünkből adódóan rendre eladtuk a labdát, melyből ellenfelünk gyors kontrákat vezetett, majd azt gólra váltotta, így az első negyed végén 4:1-et mutatott eredményjelző tábla az UVSE javára. A szünetet követően játékunk összeszedettebbé vált, de sajnos az első negyedben kialakult gólkülönbséget nem sikerült a meccs végére ledolgoznunk. A vereség ellenére is dicséret illeti a csapatot a tisztes helytállásért a bajnok esélyes csapat ellen valamint kiemelendő a csapategység, ahogy küzdöttek egymásért.

Ceglédi VSE – UVSE    9:13

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 8, Patonai Péter

A szombati napon szintén hazai környezetben szerepelt felnőtt OB1/b-s csapatunk a Kaposvár ellen. A mérkőzést az első perctől kezdve mi irányítottuk, de a meccs alatt helyenként nagyon rossz játékkal nehezítettük saját dolgunkat. A mérkőzés második felében viszont rendezettebbé vált játékunk így magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

Ceglédi VSE – Kaposvári VK    16:5

Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 5, Szepesi Bence 4, Ujházi Andor 2, Bermula Gergő 2, Simon Balázs, Kraxotin Maxim, Práczky Károly

 

A hétvége hátralevő részében vasárnapon Budapesten szerepeltek csapataink. A napot a Szőnyi úti uszodában legkisebb korosztályunk a 2007 és annál fiatalabb játékosokból álló csapatunk kezdte az YBL ellen az LSU-10 elnevezésű bajnokságban. A mérkőzésről nagyon nehéz bármit mondani, mert úgy tűnik hiába készültünk két hetet célirányosan semmit nem lehetett látni a gyakorolt taktikai elemekből. A játékunk enervált, kishitű és lassú volt. Azok akik eddig húzóemberek voltak a csapatban most semmit nem tettek hozzá a játékhoz. A csapat annyira megilletődötten, és önbizalom nélkül játszott, hogy az adódó helyzeteket sem tudták befejezni.

YBL WPC – Ceglédi VSE  10:4

Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán, Banai Máté, Szendrei Attila   
Az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapataink szintén az YBL korosztályos csapatai ellen szálltak vízbe a Komjádi uszodában. A mérkőzés sorozatot serdülő csapatunk kezdte, akik mélyen a tudásuk alatt játszottak és a megbeszélt taktikai utasításokat be nem tartva gyenge játékkal szenvedtek vereséget.

YBL WPC – Ceglédi VSE   9:6

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 3, Tószegi Zoltán 2, Nagy Dávid

 

A serdülők után gyermek csapatunk következett. A gyermek csapat küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen tudott győzni. A  mérkőzés második felében kiváló védekezésünknek illetve pontosabb támadó játékunknak köszönhetően ledolgoztuk a hátrányunkat és javunkra fordítottuk a meccset. Szendrei Dávid gólerős támadó játéka mellett ki kell emelni Tótin Patrik remek védéseit.

YBL WPC – Ceglédi VSE    8:9

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Fekete Ákos 2, Kovács Vendel, Tarbály Zoltán, Medveczki Gábor

 

A vasárnapot ifjúsági csapatunk zárta. A mérkőzés elején elhúztunk több góllal, ami kitartott végig még úgyis, hogy a mérkőzés végére kiengedtünk és hagytuk felzárkózni az YBL csapatát.

YBL WPC – Ceglédi VSE  10:11

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 4, Szilágyi Márk 3, Pusztai bence 2, Bicskei György 2

 

A soron következő hétvégén hazai környezetben vasárnapon (Nov. 26)  országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapataink fogadják a Székesfehérvár csapatát. A mérkőzés sorozat 10 órai kezdéssel kezdődik. Minden szurkolót szeretettel várunk. 

-pézsé-

 

      

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .