Az első októberi hétvégén vízilabda csapataink idegenben játszottak. A felnőtt OB1/b csapatunk Budapesten a tavalyi bajnok UVSE csapatával játszott. Az előzmények nem sok jót ígértek hiszen a héten többen betegek voltak így a felkészülés nem volt teljes, a sátor építés miatt is többször idegenbe edzettünk. A mérkőzésen a 3. negyedik lépés tartottunk a tavalyi bajnokkal az utolsó negyedet 5:5 mérkőzés állással kezdtük, de sajnos több helyzetet elügyetlenkedtünk és utána a több OB I-es játékost is bevető ellenfél fölénk kerekedett, elfáradtunk, technikai hibákat vétettünk és kissé fegyelmezetlenek váltunk ami köszönhető részben az edzés hiány miatt. Összességében dicséret illeti a csapatot az első 3. negyedért.

UVSE – Ceglédi VSE     11:7

Ceglédi góllővök: Hajek Zsombor 3, Simon Gábor 2, Újházi Andor, Némethy Richárd, Prácky Károly

A szakosztály 2005-ös fiú utánpótlás csapata is megkezdte bajnokságát ahol az első mérkőzésen nagy különbség volt a két csapat között minden tekintetben ami az eredményen is látszik. A továbbiakban lesznek jóval erősebb csapatok is akik ellen szintén szeretnénk megállni a helyünket.

Oázis 2 – Ceglédi VSE   1:27

Ceglédi góllövők: Szabó Róbert 8, Szendrei Dávid 4, Gujka Dominik 3, Kecskeméti Koppány 3, Karsai Roland 2, Soós Titusz 2, Veres Huba 2, Advic Benjamin 2, Hajdú Kornél

A szombati napon a Budapest 2003-as bajnokságban szereplő fiú csapatunk Leanyfalun szállt vízbe az FTC ellen. Sajnos az eredmény nem tükrözi a játék tudásunkat. Labdát  nem megbecsülve , össze-vissza dobalva játszottuk végig a merkozest, és ezt a fizikai előnyben lévő Fradi kihasznalva nagy gól  aranyban győzött le minket!

Ceglédi VSE – FTC Utánpótlás.   1:24

Ceglédi góllövők: Bakonyi Szabolcs

A szakosztályunk másik felnőtt csapata a Czeglédi Lamantinok Egerben kezdte meg a szereplést az új szezonban. Az első mérkőzésen a házi gazdákkal ellen kezdtek ahol az erősebb ellenfellel szemben tisztességes játékkal maradtak alul.

Czeglédi Lamantinok – EVSC.   6:14

Ceglédi góllövők: Rozsnyai Márk 4, Bartus Imre 2

A délutáni mérkőzésen a szomszéd város csapatával Szolnokkal játszottunk, ahol idegesen, kapkodósan kezdtük a mérkőzést az első két negyed végén a Szolnok 4:2-re vezetett. A mérkőzés második felében rendeztük védekezésünket és támadásainkat pontosabban fejeztük be így 6:5-re nyertük meg a meccset.

Szolnok- Czeglédi Lamantinok.   5:6

Ceglédi góllővök: Rozsnyai Márk 4, Beck Dávid, Pap Péter

-Zám Attila-

vizilabda

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..