A hétvégén hazai környezetben játszott rangadót  a Ceglédi VSE  OB/I/B-s felnőtt vízilabda csapata, az első helyen álló Békéscsabával. A mérkőzésen felváltva vezettek a csapatok, de a Békéscsaba a meccs végén jobban koncentrált és így meg is nyerte a találkozót és visszavágott az őszi fordulóban Békéscsabán aratott CVSE  győzelemért.

Ceglédi VSE – Békéscsaba  10:11

Ceglédi góllövők: Práczky Károly 3, Bicskei Attila 2, Simon Gábor 2, Hajek Zsombor, Simon Balázs, Újházi Andor

 

Vasárnap előrehozott fordulót játszottak országos fiú utánpótlás csapataink Miskolcon. Az  ifjúsági csapatunk  fegyelmezetlen játékkal és rengeteg hibával játszott, amit ellenfelünk maximálisan kihasznált.

MVLC – Ceglédi VSE   13:7

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 3, Pusztai Bence 2, Petrényi Botond, Tószegi Zoltán

 

A második mérkőzést gyermek csapatunk játszotta a bajnokságban közvetlenül előttünk a harmadik helyen álló Miskolccal. A mérkőzésen a játékosok maximálisan tartották magukat a meccs előtti megbeszélésen elhangzott taktikához és így csapatként tudtak győzelmet aratni, aminek következtében előre léptünk a harmadik helyre.

MVLC – Ceglédi VSE   4:6

Ceglédi góllövők: Pákozdi Máté 2, Gáspár Tamás, Vágó Sándor, Fekete Ákos, Szendrei Dávid

 

A nap utolsó mérkőzését serdülő csapatunk vívta a keleti csoportot veretlenül vezető Miskolc csapata ellen. Sajnos nem tudtuk elvenni a Miskolc veretlenséget. A meccsen nagyon rosszul védekeztünk és támadásainkat sem tudtok gólra váltani.

 

MVLC – Ceglédi VSE   18:6

Ceglédi góllövők: Rajkort Zsolt 2, Milus Dávid 2, Vágó Sándor, Fekete Ákos

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..