A vízilabda szakosztály felnőtt csapatai szombaton játszották le a bajnokság aktuális fordulójának mérkőzéseit. Az OB1/B-s csapatunk Budapesten, a BVSC ellen szállt vízbe, ahol sajnos 12:10-es vereséget szenvedett. A mérkőzésen hiányoztak az egyéni teljesítmények, amelyek megléte kitudta volna hozni a hullámvölgyből a csapatot.

Az OB II-es csapatunk, a Czeglédi Lamantinok hazai környezetben először Gyöngyös ellen játszottak. A mérkőzés során 13:3-as – kötelező – győzelmet hozta a csapat.  A második mérkőzést az észak-keleti csoportot vezető Miskolc ellen játszották. A korábbi mérkőzés során elfáradt csapat rengeteg hibával kezdett és ezt az ellenfél ki is használta. Már a meccs elején 6:0-ás előnyre tett szert a miskolci csapat, aminek ledolgozása nem sikerült így végül 16:8-as vereséget szenvedtek a Lamantinok.

Vasárnap a szakosztály legkisebbjei Újszilvás színeiben játszották le az U10-es baby bajnokság soron következő fordulóját a KSI csapata ellen. A mérkőzés során szemmel látható volt, hogy a KSI nem számított arra, hogy ilyen nehéz ellenfele lesz. Volt olyan pillanata a meccsnek, amikor még arra is volt remény, hogy megnyerhetjük. Sajnos az ellenfél a 8 góljából 5-öt büntetőből dobott és négyszer annyi emberfórt kapott, így több kezdő játékos is kipontozódott nálunk. A 4-8-as végeredmény mindezek mellett nagyon szép eredmény és dicséretes. Leginkább annak tükrében, hogy a nyáron ettől a csapattól 27-0-ra kaptunk ki.

-Zám Attila-

vizilabda 14

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..