Az elmúlt hétvégén a  Ceglédi VSE vízilabda szakosztály csapatai is megkezdték a pontvadászatot a 2017-2018 évi bajnoki szezonban. Zám Attila tudósítása:

– A szombati napon felnőtt csapatunk első mérkőzését az OB1/b-ben a BVSC csapata ellen játszotta. A tavalyi évhez képest több helyen változás történt a csapatban. A távozók helyére fiatalabb játékosok érkeztek valamint az ifjúsági csapat több játékosa a nyári alapozás során mutatott munkájának köszönhetően bebizonyította, hogy helye van a felnőtt csapatban. Az első mérkőzés nagy lendülettel és bizonyítási vággyal kezdtük. A meccsen felváltva estek a gólok és a harmadik negyed végén csapatunk két gólos előnnyel várta az utolsó negyedet. Az utolsó negyedben viszont a fáradtság miatt nem tudtunk kellően koncentrálni és több helyzetben a negyed elején rossz döntés hoztunk, amit ellenfelünk kihasznált és lefaragta két gólos előnyét, majd átvette a vezetést.

BVSC  –  Cegléd  12:10 

A szombati napon a Budapest 2006-os bajnokságban szerepelt utánpótlás fiú csapatunk, ahol a BVSC volt az ellenfél. Nagyon jól kezdtünk az elején még a vezetés is a mienk volt, de a második negyed után sajnos elfáradtunk és ezzel együtt a hibáink száma is megnövekedett, amit ellenfelünk maximálisan kihasznált.

 BVSC – Cegléd   16:5

Ceglédi góllövő : Fábián Olivér 5

 

A vasárnapi napon országos fiú utánpótlás csapataink Kaposvárra utaztak, hogy ott megkezdjék a bajnoki szezont. Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol Milus Dávid kiváló játékával és vezetésével négy gólos hátrányból fordítva a meccset megnyertük.

Kaposvár – Cegléd   12:13

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 8, Rajkort Zsolt 3, Nagy Dávid 2

 

A második mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol a kezdeti figyelmetlenségből adódó hibák és a támadások pontatlan befejezése miatt ellenfelünk két gólos előnyre tett szert, amit a mérkőzés végéig meg is tudott tartani.

Kaposvár – Cegléd     11:9

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 4, Szendrei Dávid 4, Medveczki Gábor 

 

A nap utolsó mérkőzése az ifjúsági csapaté volt, ahol több meghatározó játékos sérülés és egyéb technikai ok miatt nem tudott játszani, így a csapat gerincét a serdülő csapat alkotta, akik egy nehéz mérkőzésen már túl voltak. A mérkőzésen a ceglédi csapat a helyzethez képest mindent megtett, de sajnos csak a tisztes helytállásra volt csak elég.

Kaposvár – Cegléd     14:6

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 5, Nagy Dávid

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .