Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának három korosztálya vízbe szállt. A felnőttek eddigi remek menetelésük után botlottak, a gyerek csapat és a serdülők pedig kiütéses győzelmeket szereztek. Zám Attila tudósítása:

A hétvégén szombat este a felnőtt csapatunk az OB/I/B bajnokságban a középmezőnybe tartozó rutinos játékosokkal teli MAFC csapatával játszott Budapesten. Ahogyan már korábban is ugyanúgy, mint idáig a bajnokságban, az ilyen csapatokkal meggyűlt a bajunk, ráadásul még a szerencse is elpártolt tőlünk, mert az utolsó másodpercben kapott  góllal elvesztettük a mérkőzést. A bajnokságban a vereség ellenére is megőriztük a keleti csoportban a második helyet, de ez a pofon időben jött, mert tény hogy a csapat az idén fantasztikusan játszik, de az ilyen kudarcokból tanulnunk kell. Március 25-én szombaton 11 órai kezdéssel, hazai környezetben fogadja felnőtt csapatunk az OB 1/B bajnokság keleti csoport első helyén álló Békéscsabát. A mérkőzésre szeretettel várunk minden szurkolót, hisz ezen a nehéz meccsen el kell majd a szurkolás. 

MAFC – Ceglédi VSE      13:12

Ceglédi góllövők: Simon Gábor 5, Hajek Zsombor 3, Varga Márk 3, Bicskei Attila

Vasárnap délelőtt hazai medencében az országos gyermek és serdülő csapatunk Nyíregyháza csapatát fogadta. Mindkét mérkőzésen a ceglédi csapat rátudta erőltetni játékát az ellenfélre és így megérdemelten győztek. 

BENU Országos Gyermek bajnokság:

Ceglédi VSE – AQUA SE     13:4

Ceglédi góllövők: Pákozdi Máté 5, Ecser Bence 3, Halmi Dávid, Csáti Márton, Szabó Bendegúz, Gáspár Tamás, Fekete Ákos

BENU Országos Serdülő Bajnokság:

Ceglédi VSE – AQUA SE     19:4

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 7, Rajkort Zsolt 3, Korb Zsombor 3, Tószegi Zoltán 2, Pákozdi Máté, Csáti Márton, Szabó Bendegúz, Fekete Ákos

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..