A teke NB.I. 20. fordulójában a Budapesti Erőmű SE látogatott a Ceglédi VSE otthonába. A tét nagy volt, mert ha nyer a vasutas továbbra is esélyes a bajnoki címre és a szuperligába való feljutásra.

Az elsősorban Szarka és Zsiros kezdett. Szarka jól kezdett, de ellenfele a második szettben nagyon jól megérezte a pályát és tetemesebb előnyre tett szert, melyet a párharc végéig megtartott. Zsiros jól játszott és fél távnál elegendő előnye volt ahhoz, hogy végül győztesként kerüljön ki a csatából. Az állás így 1:1, de 12 fa az Erőmű előnye. A középsősorban Zsiros és Rimóczi folytatta a játékot. A hazaiak két játékosa két szett alatt több mint hetven fát hozott ellenfeleiken. Zsiros a játék végéig jól teljesített és megérdemelten gyűjtötte be a csapatpontot, míg Rimóczi elképesztően játszott, és lépte át azt a bizonyos „600-as álomhatárt”! Nem is volt kérdés, hogy ő is megnyeri-e a párharcát. Az állás így 3:1, és már 79 fával a hazai gárda vezetett. Az utolsósorban Bíró és Sápi lépett pályára. Bíró nagyot küzdve végül alul maradt ellenfelével szemben. Sápi szépen és eredményesen játszott, de pár gurítással a vége előtt cserélni kellett egy kisebb sérülés miatt. Kovács váltotta, aki nyugodtan léphetett pályára, mivel már a pont és a győzelem is be volt biztosítva. A többletfáért járó plusz két pontot a Cegléd kapta, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést 6:2 arányban. Két hét múlva a listavezető Szolnokhoz utazik a csapat, ahol eldőlhet az aranyérem sorsa, és hogy melyik gárda juthat fel egyenes ágon a szuperligába.

Végeredmények: Ceglédi VSE – Budapesti Erőmű SE 6:2 (3279:3172)

Pontszerzők: Zsiros Gyula 527 fa; Zsiros Zsolt 543 fa; Rimóczi Zoltán 605 fa; Sápi Tamás/Kovács Imre 523 fa ill. Tóbiás János 574 fa; Bíró Patrik 538 fa.

Az ifjúságiak egy izgalmas mérkőzésen végül kikaptak a fővárosi fiataloktól.       Végeredmények: Ceglédi VSE – Budapesti Erőmű SE 0:4 (921:936)

Pontszerzők: Czeilinger Gábor 501 fa; Hauptman Bence 435 fa.

-Bezzeg Bence-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..