A teke NB I. 9. fordulójában a Budapesti Erőmű SE otthonába látogatott a Ceglédi VSE csapata. Az első sorban Hűvös és Zsiros kezdett. Hűvös jól játszott, de a végjátékban kikapott. Zsirost fél távnál Kovács váltotta, de ő sem tudott javítani a játékon. Az állás így 2:0 és 84 fa a hazaiak előnye. A középső sorban Bíró és Rimóczi folytatta a játékot. Bíró végig jól játszott, ezáltal be is zsebelte a csapatpontot. Rimóczi is jól tartotta magát, de ellenfele hajrája jobban sikerült ezért ő került ki győztesként. Az állás így 3:1 és már 104 fa a hazaiak előnye. Az utolsósorban Sápi és Szarka lépett pályára. Sápi remekül játszva nyerte meg a ceglédiek második csapatpontját. Szarka jól játszott, de ellenfele ma kitűnő napot fogott ki, ezáltal szerezte meg az Erőmű a negyedik pontját, a többlet fáért járó plusz két pontot a fővárosi alakulat kapta, így 6:2 arányban győztek.

Budapesti Erőmű SE – Ceglédi VSE 6:2 (3345:3214) Pontszerzők: Bíró József 547 fa; Sápi Tamás 561 fa ill. Tóbiás János 570 fa; Kun Zsolt 549 fa; Tóth Zoltán 559 fa; Bíró Patrik 595 fa.

Ifjúsági eredmény:  Budapesti Erőmű SE – Ceglédi VSE 4:0 (1112:980) Pontszerzők: Bolla Márk 539 fa; Czeilinger Gábor 573 fa.

-Bezzeg Bence-

teke palya

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..