Hétvégén a Salgótarján együttesét fogadta a Cegléd. A vendégek jelenleg a tabella első helyén állnak, és esélyesnek tűnnek a végső győzelemre. Idegenben mindeddig veretlenek, 3 vereségüket mind hazai pályán szenvedték el. Az egyiket épp a Vasutas őszi látogatásakor, amiért sajnos most sikerült visszavágniuk.

Az első sorban Hűvös Zsolt és Rimóczi Zoltán kezdett. Hűvös első két szettjét magabiztosan nyerte, azonban a másik kettőben ellenfele a kisebb hibákat kihasználva fordítani tudott. Rimóczi ellenfele a mérkőzés legjobb eredményét ütötte, ezzel esélyt sem hagyva a pontszerzésre.
Az állás 0-2 és 50 fás előny a vendégeknél.

Középen Zsiros Zsolt és Bíró József lépett pályára. Zsirosnak sajnos nem indult túl jól a játék, őt Kovács Imre váltotta, ám a csere sem segített a pont megmentésében. Bíró a túloldalon 2-3 fás különbséggel maradt alul a szettekben. Így már 0-4 és közel 150 fa a különbség.

A végén Sápi Tamás és Szarka Péter folytatta a küzdelmeket. Sápi szoros párharcban vesztett ellenfele ellen, míg Szarka szintén szoros küzdelemben 1 fa különbséggel szerzett pontot.

A mérkőzés során a vendégek szépen, egyenletesen játszottak és ütöttek új csapat pályacsúcsot, míg  a ceglédiek sajnos a mai napon magukhoz képest alul teljesítettek, és a fontos pillanatokban a szerencse se állt melléjük.

Eredmény:

Cegléd-Salgótarján 1:7  (3117-3278)

Pontszerző: Szarka Péter 532

Az ifjúsági csapat folytatta kiváló sorozatát, és magabiztos játékkal mindkét egyéni pontot begyűjtve szerezte meg a győzelmet.

Eredmény:

Cegléd-Salgótarján: 4-0 (968-934)

Pontszerzők: Bezzeg Bence 497, Világosi Atilla 471

-Szarka Péter-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..