Az NB. I. keleti csoportjának 6. fordulójában Budapestre egy nagy riválishoz a Főváros Vízművek SK-hoz utazott a Ceglédi VSE tekecsapata. Az első sorban Hűvös és Szarka kezdett. Hűvös szépen teljesítve szerezte meg pontját. Szarka ellenfele a mai napon remek teljesítményt nyújtott, így sajnos az a pont elúszott. Az állás így 1:1, de 29 fa a hazaiak előnye.A középső sorban Bíró és Kovács igyekezett további pontokat gyűjteni, na meg a fahátrányt csökkenteni. Sajnos Bírónak a mai napon nem ment ezért kikapott, viszont Kovács kihasználta ellenfele rontásait így ő bezsebelte pontját. Az állás így 2:2 és már csak 6 fa a fővárosiak előnye. Az utolsó sorban Rimóczi és Sápi lépett pályára. Az első szettet egyikük sem kezdte jól, de azután mindkettőjük elkapta a fonalat és szettről-szettre javultak és nyerték is meg azokat. Ezzel a győzelemmel a Vasutas továbbra is tartja a 2. helyet egy ponttat lemaradva a listavezető Szolnoktól.

Eredmény:

Fővárosi Vízművek SK – Ceglédi VSE 2:6 (3295:3349)

Pontszerzők: Hűvös Zsolt 562 fa ; Kovács Imre 540 fa ; Rimóczi Zoltán 553 fa ; Sápi Tamás 594 fa ; ill. Horváth II. József 597 fa ; Bartos Gábor 561 fa.

Az ifjúságiak 3:1-es vereséget szenvedtek. Javítás legközelebb október 18.-án (szombaton) a Szegvár ellen.

Ifjúsági eredmény: Fővárosi Vízművek SK – Cegléd 3:1 (968:957)

Pontszerzők: Fehérvári Tamás/Kecskeméti Szebásztian 468 fa ; ill. Szűrös Sándor 507 fa.

-Bezzeg Bence-

teke csapat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..