Az NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában hazai pályán fogadta a CVSE  a Tiszakécske csapatát. Az elsősorban Szarka és Kállai kezdett. Szarka jól játszott, de a párharcuk felétől ellenfele jobban teljesített így a végén ő szerezte meg a csapatpontot. Kállait fél távnál Sápi váltotta, de sajnos ma neki sem ment, ezért kikaptak. Az állás így 0:2 és 42 fa a Tisza-partiak előnye. A középső sorban Hűvös és Zsiros igyekezett csökkenteni a fa- és a ponthátrányt. A hazaiak nem a legjobb formájukat hozták, de épp elegendő volt, hogy mindketten megszerezzék a csapatpontokat. Az állás így 2:2 és így már a vasutasnál volt az előny, ami 16 fa. Az utolsósorban Bíró és Rimóczi lépett pályára. Bíró izgalmas csatában végül alulmaradt, míg Rimóczi megnyerte párharcát. A több ütött fáért járó plusz két pontot a vasutas kapta így 5:3 arányban győzött! Ezzel a győzelemmel a Cegléd továbbra is a 2. helyen áll ugyanannyi ponttal, mint a Szolnok.

Ceglédi VSE – Tiszakécske VSE 5:3 (3062:3022)

Pontszerzők: Hűvös Zsolt 502 fa ; Zsiros Gyula 498 ; Rimóczi Zoltán 531 fa ill. Földi József 546 fa ; Bakhi Gábor 503 fa és Bene Ferenc 529 fa.

Ifjúsági eredmény:

Ceglédi VSE – Tiszakécske VSE 3:1 (1008:940)

Pontszerzők: Bezzeg Bence 542 fa ill. Kokavecz Gergő 473 fa.

-Bezzeg Bence-

teke csapat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..