Az őszt a 6. helyen zárta a CVSE teke csapata 5 ponttal lemaradva a 3. helyezettől (a ceglédiek 1 meccsel kevesebbet játszottak, ezt tavasszal pótolják). A cél a dobogóra való feljutás, és legalább a már 3 éve mindig hozzánk kerülő bronzérem megszerzése. Így indult el a csapat az év első bajnoki mérkőzésére a teke NBI 12. fordulójában, Bábolnára. A vendéglátó csapat jelenleg a tabella 2. helyén áll, és 11 mérkőzésből mindössze 2 vereséget szenvedett, így várható volt, hogy nem lesz könnyű meccs.

Az első sorban Szarka P. és Zsiros Gy. kezdett. Zsiros végig küzdött dobásról dobásra, azonban hiába dobott 8 fával többet, a szettpontok elvesztése miatt mégis az ellenfél szerezte meg a csapatpontot. A párharc kiélezettségét mutatja, hogy mindez az utolsó 2 dobásban dőlt el. Szarkának szintén küzdelmes párharc jutott, de sajnos 1-1 fával ő is alulmaradt a szettekben, így a végén 8 fás vereséget szenvedett.

A második sorban Bíró J. és Hűvös Zs. 2-0 ás hátrányban ment fel a pályára, azonban a csapatfa szinte azonos volt. Bíró végig szépen, egyenletesen játszott, de ellenfele 48-50 km/h sebességű dobásai szinte szétrobbantották a fákat, így sajnos vereséget szenvedett. A másik pályán Hűvös remek játékkal szerezte meg a csapatpontot és dolgozta le a már kialakult fahátrányt.

Az utolsó sorban Sápi T. és Rimóczi Z. következett, az állás 1-3 egyenlő csapatfa mellett. Az izgalom mind a hazai, mind a vendég játékosok és szurkolók arcán megmutatkozott. Ahogy az előző sorokban is, itt is igen kiélezett volt mindkét párharc, az eredmény pedig dobásról dobásra változott. A szerencse itt se állt mellénk; Rimóczi szép játékkal, ugyanúgy, mint az elején Zsiros, többet dobott ellenfelénél, azonban a szettpontok megszerzése most sem sikerült. Sápi remekül játszott, szép eredményt ért el, de sajnos ellenfele jobban teljesített, így neki se sikerült a pontszerzés. A hazai csapat szerint ez volt az elmúlt 10-15 évük egyik legizgalmasabb meccse.

A felnőtt csapat 7-1 (3305-3290) arányban vereséget szenvedett.

Pontszerző: Hűvös Zs. 571 fa

Ifistáink az őszt a 11. helyen zárták, amin mindenképp javítani szeretnének. Ez nekik sem ígérkezett könnyű feladatnak, hisz a hazaiak ifiben is a 2. helyen álltak, azonban Bezzeg B. és Világosi A. szép játékkal nyerték meg a mérkőzést és hozták el a 2 pontot.

Az ifi csapat 1-3 (940-1045) arányban győzött.

Pontszerző: Bezzeg B. 543 fa

-Szarka Péter-

-fotó korábbi felvétel-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..