A teke NB.I keleti csoportjának utolsó fordulójában a Ceglédi VSE teke csapata a Köfém SC csapatát látta vendégül. A mérkőzés előtt a hazai gárda a 2. helyen állt két pontos előnnyel. Ha a Cegléd megnyeri a mérkőzést vagy esetleg döntetlent ér el akkor továbbra is harcban áll a szuperligába való feljutásért. Viszont ha kikap a csapat akkor pontegyenlőség esetén lecsúszna a 3. helyre. A tét nagy volt, izgalmakkal teli mérkőzésre lehetett számítani.

Az első sorban Szarka és Zsiros kezdett. Izgalmas szetteket játszottak a felek, de sajnos a végjáték a vendégeknek sikerült jobban. Az állás így 0:2 és 46 fa a székesfehérváriak előnye.

A középsősorban az ifjabbik Zsiros és Rimóczi folytatta a játékot. Zsirost sérülés miatt fél távnál cserélni kellett, Kállai váltotta. A csapatpontot ugyan megszerezték, de fában kikaptak, eközben Rimóczi is megnyerte párharcát. Az állás így 2:2, de 40 fával még mindig a vendégek vezetnek.

Az utolsó sorban Sápi és Bíró lépett pályára. A szezon során már többször is visszafordították a meccset hasonló helyzetben. A hazaiak küzdöttek, de a végjáték ismét a vendég alakulatnak kedvezett jobban. Innentől kezdve már csak reménykedni lehetett abban, hogy a már biztos bajnok Szolnok győzzön vagy döntetlent érjen el az akkor még 3. helyezett Budapesti Erőmű ellen. Sajnos ez nem történt meg, kiütéses győzelmet aratott az Erőmű, így megelőzve a Ceglédet ők fognak majd további mérkőzéseket játszani a feljutásért. Így a 2014-2015-ös Teke NB.I. keleti csoportjának 3. helyezettje a Ceglédi Vasutas SE lett.

Végeredmények: Ceglédi VSE – Köfém SC 3:5 (3133:3171)

Pontszerzők: Zsiros Zsolt/Kállai Zoltán 482 fa; Rimóczi Zoltán 546 fa; Bíró József 525 fa; ill. Poroszlai Gergő 558 fa; Rendes Ádám 551 fa; Horváth Mihály 541 fa.

Az ifjúságiak egy jó mérkőzést játszva végül 3:1-es arányban győzni tudtak. A ceglédi fiatalok, így a 10. helyen zárták a szezont.

Végeredmények: Ceglédi VSE – Köfém SC 3:1 (992:951)

Pontszerzők: Bezzeg Bence/Világosi Attila 491 fa ill. Poroszlai Gergő 518 fa.

-Bezzeg Bence-

teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..