', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Ceglédi érmek a látványtánc kvalifikáción

Ceglédi Református Iskola Tornaköre és a Patkós Irma Művészeti Szakközépiskola csapata Budapesten versenyzett az elmúlt hétvégén. A Magyar Látványtánc Sportszövetség kvalifikációján 11 érmet szerzett a ceglédi alakulat. Váradi László edző értékelése:

– Hosszú edzések és a szombati sikeres nagykőrösi bemutató után végre versenyen mutatták  be felkészültségüket tanítványaink. Gratulálok az eredményekhez, nagy örömet szereztetek nekünk, nekem! Az eredmények igazolták, hogy jó úton haladunk. Mind a reftornában, mind a Pimiben nagyon sokan most léptetek fel a “szőnyegre” először, ezért is nagyszerű ez a sok kiváló helyezés. A 14 egység 33 versenyzője 3 arany, 4 ezüst és 4 bronzérmet gyűjtött. Remélem az érmek színe változik majd és több lesz az arany az OB-n. Természetesen akadtak hibák, de az edzések azért vannak, hogy ott majd kijavítjuk, ahol mindenkinek nagy elánnal kell készülni. Öröm, hogy a generációs csapat is elindult a versenyen. Büszke vagyok rátok, örülök, hogy az edzőtök lehetek! Az OB-ig a bemutatók a rutin szerzését, formábahozást eredményezik majd. Köszönöm a munkátokat, a szülők, az intézmények segítségét, támogatását! Köszönet a kollégáknak, Katinak, Árpinak!

-pézsé-

-fotó Varadi Acro-

 

 

1 Hozzászólás »

Tisztel Hölgyem / Uram!
Érdeklődni szeretnék, hogy leányzóm 10 éves lesz idén és érdekelné ez a tánc .
Hol tudnánk esetleg megtekinteni Önöket ill ha tetszene neki lehet e jelentkezni és mi a módja.Köszönettel:Határ Rolandné Hajnalka

2019 január 4 | 21:57

Hozzászólás