Az idén január 25-ig várja a korcsolyázókat a ceglédi jégpálya a Szabadság téren. A téli szünetben sokan látogattak ki a nyitott pályára, akik remek minőségű jégen sportolhattak. Azoknak is érdemes kilátogatni, akik még sohasem korcsolyáztak, ugyanis korcsolya bérlésre is van lehetőség és a gyerekek jelentkezhetnek kori oktatásra is. 

A jégpálya hétköznap délelőtt 8-13, délután 14-20 óráig, hétvégén délelőtt 9-13 óráig, délutánonként 14-21 óráig tart nyitva. A nyitvatartási idő rendezvények esetén változhat. Minden nap 13-14 óra között jég felújítás van, de amikor szükséges, nyitvatartási időben is lehet néhány perces jég karbantartás. A belépőjegy ára 600Ft/alkalom. Aki előzetes bejelentkezés után legalább 15 fős csoporttal érkezik, 300 Ft-ért válthat belépőt. Akinek nincs korcsolyája, a helyszínen bérelhet, melynek díja csoport esetén 300Ft, egyéni látogatóknak 500Ft/alkalom.

-pézsé-

koripalya

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..