Az idén az adventi program sorozat első napján, december 2-án szombaton nyit a ceglédi jégpálya a Szabadság téren. A tavalyihoz képest 75 négyzetméterrel nagyobb jég felület várja majd a korcsolya szerelmeseit, de vizuálisan még ennél is nagyobbnak érezhetjük majd a pálya méreteit, mert az eddigi ovál pálya helyett téglalap alakú felületet fagyasztanak a jégkészítők. A részletekről az üzemeltető Ceglédi Sportcsarnok Kft. ügyvezető igazgatója, Ványi Zsolt számolt be a cegledisport.hu olvasóinak:

 -A szakemberek szerint a város tulajdonában lévő fagyasztó gép elbír nagyobb felületet is, ennek okán 75 négyzetméterrel növeltük meg a jégpálya felületét. Változott a pálya alakja is, az oválisról visszaálltunk a négyzet alakúra, de akik jégkorongozni szeretnének, azokat el kell, hogy keserítsem, mert maradt a tavalyi korlát rendszer, így balesetveszélyes lenne a jégkorongozás. December 2-án nyitunk,  az ünnepnapok kivételével 08:00-21:00 óra között lehet majd korcsolyázni. Feltöltjük a bérelhető korcsolya készletünket a hiány méretekből, de évről évre azt tapasztaljuk, hogy csökken a korcsolya bérlés mértéke, mert egyre többen vesznek saját korcsolyát. A tervek szerint január 7-ig tartunk majd nyitva, de ha igény lesz rá az iskolák és a nagyközönség részéről, akkor  akár még két-három hétig is nyitva tudunk tartani januárban. A tavalyi szezonban több, mint kilencezren koriztak a ceglédi jégpályán, az idén reméljük a tízezret is meghaladja majd a látogatóink száma.

A belépődíjakról, bérlet és plusz szolgáltatások árairól és az ünnepi nyitva tartásról november 28-ai cikkünkben  számolunk be.

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .