A Felix Promotion szombat este Szentesen rendezte évadnyitó televíziós bokszgáláját, ahol a vállalkozás sztárjai kivétel nélkül erős külföldi riválisokkal néztek farkasszemet. Cirkálósúlyban a kategória legjobb magyarja, Szellő Imre (8 győzelem, 0 vereség) a korábban sok nagy klasszis ellen kötelek közé lépett belga Ismail Abdoul-lal meccselt 6 menetben. Azt már a rivális eddigi karrierjéből sejteni lehetett, hogy nem lesz sétagalopp a találkozó, és valószínűleg végigbokszolják a kiírt menetszámot. Így is lett. Szellő végig aktívan bontogatta ellenfele masszív fedezékét, de csak egyszer, az utolsó felvonásban tudta egy picit elbizonytalanítani. Abdoul nem akart kinyílni, viszonylag keveset próbálkozott, akkor is főleg egy-egy ütéssel operált – inkább kevesebb, mint több sikerrel. Szellő magabiztosan, minden menetet megnyerve, egyhangú pontozással nyerte a párharcot, majd értékelt:

 – A hat menet alatt végig egyben tudott maradni az ellenfelem, nem tudtam megbontani a fedezékét. Nem jöttek ki az eltervezett ütések, sőt, isten igazából a hat menet alatt egyszer sem sikerült tisztán telibe találnom Abdoult, ennek ellenére végig nyomás alatt tartottam, megtettem mindent a győzelemért. Megérdemeltem a sikert. 

-forrás és fotó monokli.com-

Szello Szentesen

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..