A cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre is kötelek közé lépett a szombat esti Ferobox-gála felvezető programjában, a szívós bunyós hírében álló szlovák-cseh Vladimir Idrányi ellen. Remek küzdelmet hozott az első menet, Szellő fölénnyel, amely a második felvonás utolsó pillanataiban csúcsosodott ki: a magyar klasszis egy kiváló és kőkemény jobb felütéssel padlóztatta riválisát, aki a számolás végéig alig tisztult ki. A gong mentette meg Idrányit. A második körben a vendégbokszoló nagyot küzdött, ám Szellő tovább folytatta az „élve boncolást” a kifejezetten látványos ütésváltásokkal tarkított mérkőzésen. A negyedik menetben folytatódott a magyar bunyós dominanciája, s a menet utolsó másodperceiben Idrányi, egy kőkemény jobbostól, újra komolyan megrendült. Szellő az ötödik menet közepén, több találat után, egy elementális jobbossal padlóztatta Idrányit. KO, számolás nélkül! A fekvő vendégbunyóst az orvos vizsgálta, akkora KO volt, majd azonnal kórházba szállították – az első diagnózis szerint komoly agyrázkódás, és orrtörés! 

„Idő kérdése volt a kiütés, de az elején kicsit sietettem, aztán visszavettem, így az ötödik menetben jött a nagy ütés” – értékelt Szellő. „Kijött a lépés, azonban sokkal fontosabb, hogy látványos volt a mostani mérkőzésem is. Köszönöm a közönségnek, a menedzsmentnek, mindenkinek!” Szellő hivatásos rekordja, ezzel a sikerrel: 4 mérkőzés, 4 győzelem (ebből 2 KO/TKO).

-monokli.com-
imreszello

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..