A 100%-os januári verseny után, részt vettünk a 2016.02.21. megrendezésre került, XXI. Rehab-Rába Kupa Nemzetközi Karate versenyen. Plusz edzéseket beiktatva készültünk, hogy ismét győztesen hagyjuk el a küzdőteret. Rengeteg, küzdőtechnikák, dobástechnikák, védekezésből azonnali támadás technikát és taktikát gyakoroltunk. Mentálisan, fizikálisan , és technikailag is nagyon helytálltak a fighterek. Ceglédet 13 versenyző képviselte: Abuczky Zoé, Kenyó Ivett, Lovas Fanni, Gál Zalán, Kiss Zoltán, Bodor Andris, Pipó Dávid, Gulyás Zsanett, Juhász Dorka, Fehér Dusán, Szabó Bence, Molnár Krisztián, Tóth Dávid. Az elvégzett munka meghozta az eredményt. 7 arany, 7 ezüst, 1 bronz érem, 1 legtechnikásabb különdíj. Csapatversenyben II. hely.
Vezető edző: Abuczky Csaba 2. Dan
edzők: Abuczky Barbara 2 kyu, Lévainé Dobi Dorottya 3 kyu

Küzdelemben:

Kenyó Ivett II. hely
Abuczky Zoé I. hely
Kiss Zoltán I. hely
Bodor András I. hely
Pipó Dávid I. hely
Szabó Bence I. hely
Tóth Dávid II. hely
Fehér Dusán II.hely
Molnár Krisztián II. hely
Gulyás Zsanett II. hely
Juhász Dorka III. hely

Formagyakorlatban:
Abuczky Zoé I. hely
Kenyó Ivett I. hely
Pipó Dávid II. hely
Gulyás Zsanett II. hely
Kiss Zoltán II. hely

Legtechnikásabb versenyző: Kiss Zoltán

Köszönet Erdődi Mihálynak,hogy a Sagaku Sportklub tatamis edzőtermét a felkészülések idejére rendelkezésünkre bocsátotta.

-Abuczky Barbara-

Cegledi Ashihara

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..