Szombaton Szigetszentmiklóson rendezték meg az ASHIHARA KARATE OPEN EURAZSIAN CUP-ot . A versenyen 6 Ország 130 versenyzője lépett tatamira. A ceglédi RONIN DOJO 10 versenyzője ( Abuczky Zoé, Kenyó Ivett, Kocsis Kamilla, Kiss Zoltán, Bodor András, Pipó Dávid, Szabó Bence, Bujdosó Ádám, Fehér Tamás, Kovács József Antal ) kiváló versenyzéssel a következő eredményeket érte el.
Küzdelemben:

Abuczky Zoé : I hely
Kocsis Kamilla: I. hely
Szabó Bence: I. hely
Bodor András: II. hely
Kiss Zoltán: II. hely
Pipó Dávid: III. hely
Kenyó Ivett: III. hely
Bujdosó Ádám: III. hely
Fehér Tamás: III. hely
Kovács Antal József: IV. hely

A következő verseny 2017. 05.14-én Hollandiában megrendezésre kerülő KODO KUPA, melyet Shihan Dave Jonkers 7 Dan az A.I.K.O. vezetője és a négyszeres K1 Semmy Schilt 6 Dan edzője rendez.

Köszönöm: Erdődi Mihálynak, hogy továbbra is a felkészülésünk idejére biztosítja, a SAGAKU tatamis edzőtermét. Lévainé Dobi Dorottyának 3 kyu az edzéseken nyújtott segítségekért. A szülőknek, tanítványaimnak, barátaimnak , hogy elkísértek, szurkoltak , segítettek minket a verseny ideje alatt. Gratulálok a győri A.I.K.O. karate kluboknak és, hogy együtt képviseltük stílusunkat.

-Sensei Abuczky Csaba 3 Dan A.I.K.O., 3 Dan N.I.K.O.-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..