Szombaton a Győrben megrendezésre kerülő VI. Móra Kyokushin Kupán versenyeztek a ceglédi Ashihara karatékái, akik négy első és egy második helyet szerezve remek eredményt értek el. Abuczky Barbara tudósítása:

–  Az eddig megszokott saját szabályrendszerünk szerint ahol engedélyezett a 3 mp fogásból való ütés rúgás kombinációk , dobás, földreviteli technikák helyett, megmérettetünk egy másik küzdősport versenyén, ahol ezeket mind nem használhattuk. A tapasztalatszerzés volt az elsődleges cél, hogy a karatékák mennyire tesznek, tudnak küzdelemben különbséget tenni. A felkészítő versenyedzések után nagy várakozással vágtunk neki a viadalnak. Ceglédet 5 fighter képviselte Abuczky Zoé, Kenyó Ivett, Kiss Zoltán, Bodor András, Pipó Dávid személyében. Kiváló koncentrációval, technikai megoldásokkal és spirittel versenyeztek, mely meghozta a kiváló eredményeket.
Abuczky Zoé I. hely
Kenyó Ivett II. hely
Kiss Zoltán I. hely
Bodor András I. hely
Pipó Dávid I. hely
Köszönet Durgó Attila, Antalics Viktor, Antalics Máté, Horváth Krisztián, Seszták Bence sempaioknak, hogy verseny ideje alatt egymást segítve képviseltük az ASHIHARA KARATÉT.

-pézsé-

karate

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..