Hat arany, hét ezüst és két bronzérmet szerzett első őszi versenyén a ceglédi ashihara-karate csapat. Abuczky Csaba tudósítása:

– Az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő  XXIV. REHAB-RÁBA NYÍLT ashihara-karate versenyen ismét indultak a ceglédi fighterek. Az iskola megkezdésével a versenyzői edzések is meg kezdődtek a ceglédi Ronin Dojo-ban. Az elvégzett fegyelmezett, kitartó, alázatos munka ismét igazolta mindenki számára, hogy az eredmények jönnek ha teszünk érte. Sensei Abuczky Csaba 3. Dan A.I.K.O. – 3. Dan N.I.K.O. és Sempai Lévainé Dobi Dorottya 2. kyu vezetésével a következő helyezéseket érték el versenyzőink:

Aranyérmesek:

Kiss Zoltán
Bujdosó Ádám
Bai Enikő
Bodor András
Kenyó Ivett
Id. Fehér Tamás

Ezüstérmesek:

Bezzeg Hanna
Fehér Tamás
Rafael Márk József
Nagy Márk
Szabó Xenodiké
Kocsis Kamilla
Csicsó János

Bronzérmesek:

Dömök Milán
Szabó Bence

Kiss Máté V. helyezett
Mózes Máté V. helyezett

Különdíj:

Id. Fehér Tamás: LEGHARCOSABB versenyző
Kiss Zoltán: Legtechnikásabb versenyző

Csapatverseny: II. helyezés

Gratulálok mindenkinek, további sikereket kívánok az Ashihara-Karate útján! Gratulálok a versenyen részt vett kluboknak az elért eredményeikhez! Köszönet mindazoknak akik támogattak, elkísértek, szurkoltak nekünk. Erdődi Mihálynak aki a felkészülés idejére a rendelkezésünkre bocsátotta a Sagaku tatamis edzőtermét. Gergely és fia akik az utazásunkban segítették a csapatot. Tanítványaimnak akik most nem versenyeztek de segítették a többiek versenyzését.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .