Átnyergeltek a sztárok a lóversenyre az esztendő utolsó napján. Sportolók, zenészek, színészek és tévések vettek részt az Ügetőszilveszteren. Az öttusázókat a kétszeres olimpiai bajnok Martinek János és a világbajnok Balogh Gábor, a judósokat pedig az ötkarikás ezüstérmes Ungvári Miklós képviselte a fergeteges hangulatú rendezvényen, amelyen több mint tizenötezer néző tombolt a befutóknál. A hajtóknak nemcsak a lovakkal, az elemekkel is meg kellett küzdeniük, hiszen az esős időjárás miatt nagyon sáros volt a pálya. Ungvári Miklós:

– Gyerekkorom óta imádom a lovakat, nekem is van néhány. Indultam már díjugratásban és tereplovaglásban is. Évek óta meghívást kapok a szilveszteri ügetőre, és mindig örömmel jövök, nagyon élvezem. Fantasztikus a hangulat, amikor a lelátó előtt elsuhanunk, az szinte hátborzongató. Ezúttal nem sikerült az első háromban végeznem, egy kicsit jobban kellett volna hajráznom, negyedik lettem.

-forrás judoinfo.hu-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .