Az izraeli Tel Aviv-ban rendezték az idei U23-as E.B.-ot. A CVSE judo szakosztályát Ohát Zalán képviselte a 100kg-ban. Zalán gyakorlatilag többet voltsérült, mint egészséges. Hat hete a Zágráb-i Grand Prix elődöntőjében kiugrott a válla. Azóta sem tudott teljes értékű munkát végezni, a műtét elkerülhetetlen volt számára. Az orvosok „összedrótozták” a versenyre, ahol a körülményekhez képest fantasztikusan judózott. Három szép győzelemmel (litván, holland, svéd) ellenfél ellen az elődöntőbe jutott. Itt sajnos megismétlődött a Zágráb-i elődöntő. Az orosz ellenfél – a későbbi győztes – ellen kiugrott a válla. A bronzmérkőzésre ennek ellenére is kiállt, de ott a másik orosz, a Junior VB győztese várta, aki még egészségesen is lehet nagy falat lett volna. Az ötödik hely, így is csodás eredmény és erőt adhat a jövőre. Zalánt már meg is műtötte Béres doktor úr. Reméljük mihamarabb felépül.

További judo eredmények:

Az UTE Megyeri úti csarnokában rendezték az idei serdülő és junior csapatbajnokságot. A CVSE mindkét korosztályban és mindkét nemben elindult. Igazi vérmes esélyeink a serdülő fiúk között volt. Itt ezüstérmet nyertünk a mindössze 3 segédponttal kikapva a döntőben. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ellenfelünk egy kiskaput kihasználva, a lehetséges 3 fő helyett, 6 főt igazolt. A többi csapatunk is derekasan helyt állt, mindannyian 3. helyen végeztek.

Serdülő leány CSB – III.CVSE

A csapat tagjai:

Hegedűs Lilla, Klein Dorina, Sági Nikolett, Iklódi Anna, Becskeházi Anna, Magyar Gréta, Halmai Ilona

Serdülő fiú CSB – II.CVSE

A csapat tagjai:

Pomázi Dominik, Vég Milán, Mozsolits Bence, Dobos Levente, Ürögdi Dominik, Szegedi Dániel, Kerekes Patrik, Kőgyesi Gábor, Szőke Szabolcs, Őze Máté, Borsos Kristóf, Száraz Lőrinc, Kövecsi Marcell

Junior férfi CSB – III.CVSE

A csapat tagjai:

Détári Dániel, Meleg Dániel, Pálinkás Milán, Ócsai Sándor, Simoncsik Zoltán, Buczkó András, Őri Csanád, Kurtán Zsombor, Vég Zsombor, Árvai Péter, Kochán József

Junior női CSB – III.CVSE

A csapat tagjai:

Iklódi Anna, Klein Dorina, Tamasi Szandra, Özbas Szofi, Kerekes Gréta, Fehér Dóra, Fenyvesi Csilla

-CVSE Judo Szakosztály-

ohat-zalan

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..