Október utolsó szombatján a pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban egy híján száz birkózó felvonulásával rendezték meg a 2017. évi kadet kötöttfogású országos bajnokságot. A tizenegy súlycsoportban versenyző ifi birkózók két szőnyegen harcoltak a bajnoki érmekért. A Ceglédi VSE TS Integral hét birkózója is harcba szált a bajnoki érmekért. Ezúttal elmaradt a bajnoki cím, de a ceglédiek így is kitettek magukért mivel öten is éremmel térhettek haza. A megszerzett két ezüst és három bronzéremmel a ceglédiek végül a csapatverseny második helyén végeztek a házigazda ESMTK mögött, megelőzve az FTC csapatát.
 
Eredmények:
46 kg     
2.  Katona Zoltán
50 kg     
2.  Kecskeméti Dávid
69 kg     
3.  Kovács Árpád
76 kg     
3.  Dömök Péter 
+100 kg
3.  Deák Martin
 
Csapat verseny:
1.  ESMTK
2.  CVSE
3.  FTC
 
Ugyanezen a napon a diák és junior versenyzők a vajdasági Zentán a 27. Nemzetközi Vukov Nikola Emlékversenyen vettek részt hét fővel. A négy ország közel 150 versenyzőjét felvonultató viadalán mind a hét ceglédi felállhatott a dobogóra, sőt négyen nem találtak legyőzőre ezen a napon.  
A legtechnikásabb külföldinek járó különdíjat is ceglédi birkózó kapta. Józsa Attila a 33 kg-ban négy győzelmet követően végzett a súlycsoportja élén és vehette át a külön díjat.
 
Eredmények:
diák
33 kg 
1.  Józsa Attila
35 kg 
2.  Rafael Dániel 
41 kg 
1.  Mizsei Ádám
2.  Mizsei Milán
 
junior
60 kg 
1.  Török Tamás
77 kg 
1.  Kovács Béla
2.  Mohella Flórián
 
-Pap Ferenc-
 
 
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .