Újabb minősítési versenyeknek adott otthont a Kaposvári RG Sportcsarnok. Ezúttal szombaton a serdülő kötöttfogású és lány, míg vasárnap a szabadfogású minősítési versenyek zajlottak le a Somogy megyei székhelyen. Az első versenynapon százkilencvenegy kötöttfogású és hetven leány birkózó próbált szerencsét, másnap pedig százhatvankilenc sportoló állt rajthoz. A viadalok az idei évben különösen nagy figyelmet érdemeltek, hiszen júniusban, Győr városa rendezheti meg a 2018. évi Európa-bajnokságot ebben a korosztályban. A Ceglédi VSE TS Integral szombaton 9, vasárnap 3 fővel képviseltette magát. A ceglédiek végül egy első, egy második, kettő harmadik és egy ötödik helyet szereztek. A legjobb eredményt a 38 kg-ban induló Rafael Dániel érte el aki mind a két fogásnemben fel állhatott a dobogóra. Sőt, kötöttfogásban két tus és két technikai tus győzelemmel, magabiztosan nyerte meg a súlykategóriáját. 
 
Eredmények
kötöttfogás
38 kg 
1.  Rafael Dániel
62 kg 
3.  Csiszár Márkó
 
női
66 kg 
2.  Mizsei Evelin
 
szabadfogás
38 kg 
3.  Rafael Dániel
57 kg 
5.  Komáromi Viktor
 
Szombaton az U23-as kötöttfogású válogatott keret Szlovákiában, Naszvadon nemzetközi meghívásos versenyen vett részt. A ceglédiek három érmet és egy pontszerző helyet gyűjtöttek be.
 
Eredmények
55 kg 
2.  Kecskeméti Krisztián
63 kg 
4.  Kecskeméti Ferenc
77 kg 
2.  Mohella Flórián
82 kg 
1.  Nagy Péter
 
-Pap Ferenc-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .