A birkózó Extra liga csapatbajnokság visszavágójára került sor Kiskunfélegyházán a KÉSZ Arénában a legjobb hat csapat részvételével. A ceglédiek az első fordulót követően a harmadik helyről várták a visszavágó mérkőzéseit. A váltott fogásnemben zajló bajnokság visszavágójának felállása ceglédieknek kevésbé kedvezett. A ceglédi csapat meghatározó versenyzői kötöttfogásúak és így a visszavágón az első fordulóhoz képest még egy súlycsoporttal fentebb kellett szőnyegre lépniük, hogy a saját fogásnemükben birkózhassanak. Így fordulhatott elő, hogy Lőrincz Tamás az öccse Viktor súlycsoportjában 85 kg-ban, míg Viktor a legnehezebbek között 130 kg-ban küzdött a csapat sikeréért. Ráadásul Viktor megfázással is küszködött így az öt mérkőzésből csak hármat tudott vállalni, de azokat meg is nyerte. Így a visszavágó előtt a kitűzött cél a dobogó harmadik helyének megtartása volt. Végül a ceglédiek két vereség és három döntetlent követően a harmadik helyen végeztek az ESMTK és Pénzügyőr csapatai mögött. Ezzel Cegléd az eddigi legjobb eredményét érte el a felnőtt csapatbajnokságok során.
 
Eredmények
ESMTK – CVSE  6 – 2
győztek: Török Tamás 59 kg, Kozák István 75 kg
 
CVSE – FTC 4 – 4
győztek: Kecskeméti Krisztián 59 kg, Kozák István 75 kg, Lőrincz Tamás 85 kg, Lőrincz Viktor 130 kg
 
Vasas – CVSE  4 – 4
győztek: Kecskeméti Krisztián 59 kg, Kozák István 75 kg, Lőrincz Tamás 85 kg, Lőrincz Viktor 130 kg
 
CVSE – Pénzügyőr 1 – 7
gyözöt: Lőrincz Tamás 85 kg
 
Csepel – CVSE  4 – 4
győztek: Kecskeméti Ferenc 66 kg, Kozák István 75 kg, Lőrincz Tamás 85 kg, Lőrincz Viktor 130 kg
 
Extra liga végeredménye:
 
1.  ESMTK      26 pont
2.  Pénzügyőr 24 pont 
3.  CVSE         13 pont
4.  Csepel          9 pont
5.  FTC              7 pont
6.  Vasas           5 pont  (kiesett az extra ligából)
 
A Ceglédi VSE legfiatalabb birkózói szombaton a  a Balla József emlékversenyen mérték össze a tudásukat Kecskeméten. Az őszi szünetnek köszönhetően komoly létszám gyűlt össze a versenyen. A gyermek I. és II. korosztályokban több mint 160-an mérlegeltek. A Ceglédi VSE TS Integral hét versenyzővel képviseltette magát. A ceglédiek minden éremből egyet-egyet gyűjtöttek be.
 
Eredmények:
gyermek II. 
20 kg 
2.  Józsa Nikoletta
22 kg 
1.  Budai Milán
 
gyermek I.
38 kg 
3.  Ungvári Tibor
 
-Pap Ferenc-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .