A női kézilabda NB II 20. fordulójában vasárnap 17:00 órakor kőkemény rangadót Játszik a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata a Gál József Sportcsarnokban. A Cápák szeretnék legyőzni a pontszámban velük azonosan álló vendég Tököl csapatát, hogy visszavegyék tőlük a tabella negyedik helyét. 

– Az NB II-es szezon kezdete előtt csak a legmerészebb álmainkban gondolhattunk arra, hogy majd három fordulóval a vége előtt a negyedik helyért fogunk küzdeni. A csapat erőn felüli teljesítményének köszönhetően ez a mai valóság. Az előjelek Cápa győzelmet sejtetnek. A lányok remek formában vannak és éhesek a sikerre. Tévés meccs lesz, ami ősszel jó ómennek bizonyult, ugyanis akkor le tudtuk győzni az azóta is verhetetlennek tűnő Kohászt és ami a legfontosabb sok-sok szurkolóra számítunk, mert végre nem ütközik a mérkőzés egyetlen sport eseménnyel sem, sőt a hosszú hétvégén csak a Cápáknak lesz hazai mérkőzése. Aki csak teheti jöjjön vasárnap szurkolni a sporiba, segítse a lányokat a tizenkettedik NB II-es bajnoki győzelmük megszerzéséhez és legyenek részesei az újabb sikernek! A felnőttek előtt 15:00 órakor a juniorok lépnek pályára, 10:00 órától pedig az U12 Cápa lányok mérkőznek meg a Dunavarsány, az Üllő és a Sülysáp csapataival. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Capak-foto Kisfaludi Istvan-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..