A női kézilabda NB II. 19. fordulójában 24-én vasárnap újabb hazai rangadót játszik a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. A 15:00 órakor kezdődő mérkőzésen a Gárdonyt fogadja a dobogóra hajtó Cegléd, akik győzelem esetén még a bajnoki cím felé is elindulhatnak a roppant nehéz meccsekkel kikövezett úton. A Cápáknak ez lesz az utolsó hazai bajnokijuk ebben a szezonban. Pudics Zsolt Se elnök:

– Csodás győzelmeken van túl az eddig erőn felül teljesítő csapatunk. Három mérkőzés van hátra a bajnokságból és ha vasárnap sikerül legyűrnünk a jó erőkből álló Gárdonyt, nem csak egy pont előnyt szerzünk velük szemben, hanem bizony még a bajnoki cím is kacsint felénk egyet. Legutóbb óriási csatában legyőztük a tabella elsőt. Most szeretnénk megverni a másodikat is, hogy legyen esélyünk a helyükre lépni majd. Nagyon várjuk a szurkolók támogatását, mert nélkülük még nehezebb lenne!

A juniorok 17:00 órakor lépnek pályára.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Capak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..