A Ceglédi EKK is megkezdi verseny sorozatát a női kosárlabda NB I.-ben. Az első fordulóban 18-án szombaton hazai pályán fogadják a Miskolc csapatát a Gál József Sportcsarnokban. A 18:00 órakor kezdődő mérkőzésről Cziczás László vezetőedző nyilatkozott a cegledisport.hu-nak:

– Vannak kisebb sérüléseink, de igazából majdnem komplett csapattal tudunk kiállni. Az egyik bajnok esélyes látogat majd hozzánk, így nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Ez lesz az első lépésünk a bajnokságban, ebből tudjuk majd megítélni, hogy milyen erősnek számít a szezonban a csapatunk. Mindenki becsülettel eddz, hogy ez mire lesz elég, azt majd akkor tudom megítélni, amikor megismerem a komplett női mezőnyt. 

Mi az elvárásod a Miskolc elleni mérkőzésen?

– Az erőviszonyok alapján a tisztességes helytállás, akár meglepetést is okozhatunk. Ha érvényesül a papírforma, akkor is azt szeretném látni a csapattól, hogy az utolsó leheletükig küzdenek és emelt fővel hagyjuk el a pályát…

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

CEKK- foto Kisfaludi Istvan-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..