Cegled NBI oregfiuk

Az idén is sikeres volt a Ceglédi Kék Cápák, a Ceglédi KK SE, a Ceglédi Sport  és a Cegléd Sportjáért Közalapítvány által rendezett Jótékonysági Kézilabda Gála. A Gál József Sportcsarnokban megrendezett adomány gyűjtő kézilabda napon hétszáz kilónál is több tartós élelmiszer gyűlt össze. Az első komolyabb mennyiséget a Ceglédi VSE U21 labdarúgói adták le, amely megalapozta a nap értékét, de nem érkeztek csomag nélkül a résztvevő kézilabdások és a szurkolók sem. Az estére összegyűlt látványos adomány kupacot a Magyar Vöröskereszt és a ceglédi Családsegítő Szolgálat képviselői vették át, akik megköszönve mindenkinek a felajánlást elmondták, nem is gondolnánk, mennyire fontos az idén is ez a gyűjtés. A hajléktalan szállónak és a rászoruló családoknak is több havi segítséget jelent ez a mennyiség.

A szervezők mindenkinek köszönik a felajánlásokat és köszönet azoknak is, akik az előkészületekben és a lebonyolításban segítettek!

-pézsé-

adomanyok 2014

U14 szulo U 12 szulo feln-jun buli meccs

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..