13-án szerdán 18:00 órakor a Telekom Veszprém otthonában lép pályára a Ceglédi KK SE. A férfi kézilabda NB I. 10. fordulójában megrendezett találkozóra már alig van néhány belépőjegy, így várhatóan teltház előtt játszik majd a Cegléd. Mivel lehet készülni a világ élvonalába tartózó Veszprém 5000 nézője előtt játszandó bajnokira?-kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőtől:

– Semmivel! Nem tudsz külön készülni, mert annyian vannak, hogy nem lehet ennyi emberre felkészülni. Mi a saját játékunkat és a saját védekezésünket kell, hogy játsszuk és az, hogy tizenöt, vagy öt percig elég, azt nem tudom. Az biztos, hogy szombaton nagyon fontos meccsünk van, így Veszprémben mindenkit játszatni fogok az eredménytől függetlenül. Több lehetőséget adok a fiataljaimnak, mert szombatra kell, hogy maradjon játékosom. A Fradi és a Budakalász elleni meccseink az idén a Cegléd számára sorsfordítóak lehetnek…

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .