Az ősszel igencsak jól muzsikál a  felnőtt bajnokságokban játszó ceglédi labdajátékokat űző csapat sportok zöme, akik az elkövetkezendő hetekben további sikereket érhetnek el.

Az NB I-ben versenyző Ceglédi Elefánt Kölykök éppen sporttörténelmet írnak, minden idők legsikeresebb ceglédi női kosárlabda bajnoki rajtjával. A kosaras hölgyek Cziczás László vezetőedző irányítása alatt az ősszel négy mérkőzésből négyszer nyertek, így veretlenül vezetik a bajnoki tabellát. A négy győzelemből ráadásul egyszer Miskolcon verték a Diósgyőrt, rá néhány napra pedig itthon győzték le a PEAC csapatát. A CEKK legközelebb itthon fogadja a Szekszárdot, majd a Vasashoz látogat, így könnyen lehet, hogy hat mérkőzés után hat győzelem áll majd a nevük mellett. 

A szintén NB I-es Ceglédi KK SE férfi kézilabda csapatának sincs szégyenkezni valója. A fiúk jelenleg úgy állnak a felsőházban a hatodik helyen, hogy túl vannak a nagy csapatokkal vívott mérkőzéseken, melyeken mindig egyenrangú ellenfelek voltak, sőt a Balatonfüredtől még pontot is tudtak csenni. Az elkövetkezendő hét fordulóban a tabellán alattuk álló csapatokkal játszanak, illetve  a pontosság kedvéért, közülük a Vác jelenleg az 5. helyen áll egy pont előnnyel, de több mérkőzést játszott, mint a CKK SE. A következő hét forduló rég nem látott sikereket is hozhat a Kökény István vezette nagy múltú ceglédi csapatnak.

Az NB II-ben versenyző Ceglédi Kék Cápák női kézilabda csapata is repülő rajtot vett az idén. Három mérkőzésből háromszor nyertek a Cápa lányok, így a bajnoki tabella élén állnak. A következő két mérkőzését itthon játssza a ceglédi gárda és Jakab László irányítása mellett komoly esélyük van tovább növelni veretlenségi idejüket. 

A labdarúgó NB III-ban versenyző Ceglédi VSE az előkelő és nem mellékesen a feljutó második helyen áll jelenleg. A ceglédi focisták a következő két fordulóban hozható ellenféllel játszanak, majd a jelenlegi harmadik helyen álló otthonába látogatnak, talán az ősz legfontosabb meccsére. Varga Attila vezetőedző keze alatt eddig tizenkét mérkőzésből tízet megnyert a csapat, náluk is további sikerek várhatók még az idén.

-pézsé-

negy se (2)

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..