Körülbelül tizenöt éve láttam a tévében egy szegényekről készült dokumentum filmet. Az egyik momentuma nagyon megmaradt bennem és bevallom, azóta sokkal jobban próbálok segíteni a rászorulóknak. Egy jelenetben arról kérdeztek egy 9-10 éves kisfiút, hogy mit szeretne kapni karácsonykor és ő néhány másodperces gondolkodás után azt válaszolta, hogy rántott húst…

koldus02

Ha nem is rántott hússal, de tartós élelmiszerekkel most bárki segíthet a nélkülöző gyerekeken és családjaikon, hogy legalább karácsonykor jóllakhassanak. Jöjjenek el december 20-án 15:00 és 19:00 óra között a Gál József Sportcsarnokba és hozzanak néhány csomag tésztát, konzervet, cukrot, lisztet, vagy bármilyen tartós élelmiszert! Az összegyűjtött adományokat a Magyar Vöröskereszt és a ceglédi Családsegítő Szolgálat fogja majd szétosztani karácsony előtt a rászoruló családoknak és a hajléktalanoknak. A gyűjtést a Ceglédi Kék Cápák SE, a Ceglédi KK SE és a Cegléd Sportjáért Közalapítvány indította el, amelyhez azóta csatlakozott a Ceglédi VSE U 21 labdarúgó csapata is. A ceglédi kézilabdások jótékonysági kézilabda programja:

15:00 Ceglédi Kék Cápák U12 – szülők csapata
16:00 Ceglédi Kék Cápák U14 – szülők csapata
17:00 Ceglédi Kék Cápák NB II-es felnőtt csapat meglepetés mérkőzése
18:00 Ceglédi KK SE NB I-es felnőtt csapat és az Öregfiúk mérkőzése, ezúttal közös csapatokat alkotva
19:00 Az összegyűlt adományok átadása a Vöröskeresztnek és a Családsegítő Szolgálatnak
Előző beharangozó cikkünkben további információk olvashatóak:
-pézsé-
– a kép csak illusztráció-
koldus kislany

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..