22-én pénteken 18:00 órakor a Ceglédi KK SE itthon fogadja a CYEB Budakalászt. Mindkét fél számára komoly tét meccsel zárul a férfi kézilabda NB I őszi sorozata a Gál József Sportcsarnokban. A vendégek akár a dobogó 5. helyére is ugorhatnak, míg a Ceglédi játékosokat több ok is motiválhatja a győzelem elérésében. A fiúk az idei utolsó mérkőzésen hazai pályán javíthatják a múltheti fiaskót, ráadásul a bajnoki pontokra is nagy szükség van, hiszen az alattunk álló csapatok is szorgosan gyűjtögetik azokat. A szép tavasz reményében remélhetőleg a szurkolók is megmozdulnak, győzelembe segítve a Ceglédi KK SE-t és, hogy a hazai sikerre mekkora az esély, arról Nagy Károly vezetőedzőt kérdeztük:

– A Budakalász jó csapat, sok jó játékossal. Túl vannak egy hullámvölgyön és ma már elég magabiztosan játszanak. Felkészülünk belőlük és mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a meccset. Bízom benne, hogy jobb teljesítmények lesznek nálunk, mint ahogy Fradinál játszottunk. A támadó játékunk iszonyatosan behatárolt a lehetőségekhez képest, hiszen Juhász Karcsi gyakorlatilag fél lábbal játszik és Grbovic pályára lépése is kérdéses még. Nyernünk kell, mert ha veszítünk, akkor kritikus helyzetbe kerülünk…

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .