27-én péntek hazai pályán játssza az idei sorozat első Liga Kupa mérkőzését a Ceglédi KK SE. A 18:00 órakor kezdődő mérkőzésen az Orosháza lesz a vendég a Gál József Sportcsarnokban. A még mindig több sebből vérző Ceglédben hasfal izomrost szakadás miatt Grbovic és bokaszalag szakadás miatt Megyeri biztosan nem játszik, Perisic és Radovic válogatott elfoglaltság miatt hiányzik majd, de kérdéses Pallag, Mojsilov és Juhász pályára lépése is. Mit jelent számunkra ez a sorozat?-kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőtől:

– Tulajdonképpen örülünk a Liga Kupa meccsnek, mert azok a játékosok, akik fiatalok és rutintalanok, lehetőséget kapnak majd. Nagyon szűk a keretünk, így mindenkire szükség lenne, de sajnos a fiataljainkat még nem tudtuk olyan szinten játszatni a fiataljainkat, ahogy elterveztük, így ez egy jó lehetőség arra, hogy olyanoknak adjunk játéklehetőséget, akik keveset kaptak, vagy egyáltalán nem is játszottak. Ez a meccs kimondottan a felkészülésünket fogja szolgálni. Természetesen mindig nyerni szeretnénk, de a realitások között mozgunk és próbáljuk építgetni a jövőnket, mert nagyon nagy szükség lenne egy új arcra, aki hozzá tudna tenni a játékunkhoz. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .