Bartucz Laci

A Bundesliga 3. helyezett Rhein-Neckar Löwen próbajátékra hívta Bartucz Lászlót. A ceglédi KK SE kiváló hálóőrét felkerestük visszatérte után.

Hogyan talált meg téged a Löwen itt Cegléden ?

– Pécsen együtt dolgoztam egy olyan emberrel, aki most a Löwnnél van és ő kérdezte az Ancsin Gabit, hogy tudna-e ajánlani egy magyar kapust. Ő engem ajánlott és így jött a megkeresés, hogy szükségük lenne egy kapusra, menjek ki próba játékra. 

Mennyi ideig voltál kint és mit kellett csinálnod ?

– Négy napot voltam kint. Végig edzettem a kerettel és részt vettem egy gála meccsen is. Óriási élmény volt világsztárokkal együtt pályára lépni. Nagyon jól éreztem magam. Szerintem helyt tudtam állni, meg tudtam magam mutatni. Az edző és a játékosok is elégedettek voltak. Rajtuk múlik, hogy lesz-e folytatása a dolognak. 

Kicsit avasd be az olvasóinkat, milyenek a kinti körülmények ?

lowen

– A gazdasági helyzet miatt össze sem lehet hasonlítania körülményeket. Sesum is azt mondta, hogy ilyen profi csapatnál még nem volt. Az edzésre csak a cipődet kell vinned, mert a mezek, gatyák ,törölköző, de még a zokni is ki van készítve neked. Azért ez Magyarországon nem megszokott. Edzés után összegyűjtöd belerakod egy dobozba és legközelebb újra minden ott vár tisztán, összehajtogatva. Óriási csarnokuk van konditeremmel ,fizikoterápia teremmel, szaunával, jeges káddal, taktikai szobával, öltözőkkel. Minden adott, amit el tud képzelni az ember, hogy ilyen profin tudjon működni. 

Mi az, ami még megfogott téged az ott töltött négy napon ?

– Az, hogy ők is emberek ! Semmilyen sztár allűrrel nem rendelkeztek. Dolgoztak rendesen és nagyon közvetlenek voltak. Ezt az emberi dolgot maximálisan ki tudnám emelni ! 

-pézsé-

Lowen Arena

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..