ajandek-hegy

Az idén december 20-án vasárnap kerül megrendezésre a Jótékonysági Sport Nap a Gál József Sportcsarnokban. Ezúttal a Ceglédi Kék Cápák és a Ceglédi KK SE kézilabdázói  mellé csatlakoztak a Ceglédi  EKK kosarasai és a Ceglédi VSE labdarúgói is. A szervező ceglédisport.hu és Cegléd Sportjáért Közalapítvány most is a Vöröskereszt által működtetett ceglédi hajléktalan szállónak és a Családsegítő Szolgálaton keresztül a rászoruló ceglédi családok részére gyűjt tartós élelmiszereket. A látványos mérkőzés sorozatra nem kell belépőt váltani, de a kilátogató nézőket ezúttal is arra kérik a résztvevők, hogy hozzanak néhány kilónyi tartós élelmiszert. Elsősorban szalámit, konzerveket, tésztát, cukrot, étolajat várnak a civil szervezetek, akik elmondták, hogy senki sem gondolja mennyire fontos a sportolók révén összegyűlt több száz kilónyi élelem. Az elmúlt években több hónapnyi étkeztetését oldották meg sok-sok nélkülöző számára.  2014-ben több, mint 700 kilónyi élelmiszer gyűlt össze. Az idei cél az egy tonna átlépése, ezért mindenkit arra buzdítanak az egyesületek, hogy látogassanak ki december 20-án vasárnap délután a Gál József Sportcsarnokba, segítsenek a nélkülöző ceglédi rászorulóknak, majd nézzék meg kedvenc csapatuk különleges mérkőzését.

Sport programok:

15:00 U 10 leány Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK  – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda  

15:30 U 13 leány Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

16:00 JUNIOR fiú  Ceglédi VSE – Ceglédi KK SE – egy félidő foci, egy félidő kézilabda

17:00 Felnőtt női  Ceglédi Kék Cápák – Ceglédi EKK- egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda 

18:00 Felnőtt férfi  Ceglédi VSE – Ceglédi  KK SE  – egy félidő foci, egy félidő kézilabda

19:00 Felajánlások átadása a Vöröskereszt és a Családsegítő Szolgálat munkatársainak

Akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, de szeretnének felajánlást tenni, hívják a 30/95-14-994-es számot, vagy küldjenek mailt a cegledisport@gmail.com címre és mi segítünk kapcsolatba lépni az adományokat fogadó szervezetekkel.

-pézsé-

segits rajta

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..