Az elmúlt hétvégén Székelyudvarhelyen megrendezett tornán vett részt a Ceglédi KK SE ifi csapata. A Ceglédi KK SE tudósítása:

A pénteki nap folyamán 15:00 a Székelyudvarhely csapata ellen mérkőztek meg a fiúk. Egy igen nagy erőkkel rendelkező csapat ellen kellett megmutatniuk a srácoknak, hogy igazán mire is képesek és hogy a további ellenfelek is lássák, hogy nem csak kirándulni jöttek el ilyen messzire, de egy szoros mérkőzésen azonban sajnos alul maradtak a házigazdákkal szemben. Az egész mérkőzésen szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám az Udvarhelyieknek a végén jobban jött ki a lépés és így négy gólos vereséget szenvedett el a rendkívül harcosan játszó Ceglédi KKSE. Nem volt négy gól a két csapat közötti különbség, de  a kapkodásnak köszönhetően a végén ez az eredmény alakult ki.

Ceglédi KKSE – Székelyudvarhelyi ISK.: 23-27

Ceglédi KKSE : Krupincza M. 4; Vámosi G.; Herczeg P.2; Orosz R.; Ócsai A.1; Konyicsák T. (kapus) Lemnyi Gy.; Turi A. 6; Makai N.; Csapi B. J. 7; Peszeki N . 1; Farkas N. 2; Fodor M .; Müller B.;

 

 

Magabiztos győzelemmel kezdte az utolsó napot a Ceglédi KKSE ifi csapat. Az első félidőben 7 gólt kapva, és ezt folytatva a második félidőben is magabiztosan növelte az előnyét ezen a mérkőzésen a Cegléd.

Ceglédi KKSE- Gyönk : 34-18 (18-7)

Ceglédi KKSE : Krupincza M. 3; Vámosi G.2; Herczeg P.6; Orosz R.2; Ócsai A.2; Konyicsák T. (kapus) Lemnyi Gy.1; Turi A. 5; Makai N.; Csapi B. J. 4; Peszeki N . 3; Farkas N. ; Fodor M .2; Müller B.4;

 

Az utolsó mérkőzést , az Udvarhelyi ifi bajnokság egyik élvonalasa ellen játszották a fiúk, név szerint a Segesvár ellen. Egy igencsak nehéz mérkőzésnek ígérkezett, viszont, itt mindenféleképpen meg kellett mutatni a valódi erőnket, hiszen ez a tornagyőzelmet is jelenthette volna. Ám sajnos ez elmaradt. Bár a Segesvár csapatát sikerült magunk mögé utasítani, viszont a jobb gólkülönbségnek köszönhetően sajnos csak a 3.helyen tudtunk végezni. Hiába volt körbeverés a tornán, mi jöttünk ki belőle a legrosszabbul. Na de visszakanyarodva az utolsó mérkőzésre. Egy nagyon jó gárdával felálló Segesvár ellen bizonyítottuk a rátermettségünket, akik még az Udvarhely csapatát is legyőzték . Nagyon jól kezdve, és ugyanezt a vonalat folytatva,az egész mérkőzést végig vezetve, harcosan, összeszorított foggal magunk mögé utasítottuk a Segesvár csapatát.

Segesvár- Ceglédi KKSE : 25-27  ( 15-14 )

Ceglédi KKSE: Krupincza M. 5; Vámosi G.; Herczeg P.7; Orosz R.3; Ócsai A.; Konyicsák T. (kapus) Lemnyi Gy.; Turi A. 1; Makai N.; Csapi B. J. 5; Peszeki N . 4; Farkas N. 2; Fodor M .; Müller B.;

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .