Véget ért a férfi kézilabda NB I.  A Ceglédi KK SE a 10. helyen végzett és ezzel kivívta a csapat, hogy a 2013-2014 évi szezonban is a legmagasabb osztályban szerepelhessenek. Megkérdeztük a játékosokat, hogyan látták az elmúlt szezont. A nyilatkozatokról egy sorozat keretében számolunk be a cegledisport.hu olvasóinak.

Biro Balazs

Bíró Balázs : – A bajnoki rajt előtt egyértelmű célkitűzés volt a bentmaradás. Az ősz nem teljesen úgy sikerült, ahogy vártam, többre számítottam. Volt néhány meccs amiket elvesztettünk a rutintalanságunk miatt, vagy azért, mert még el kellett fogadtatni magunkat mindenféle szinten. Az ősz végén igazoltunk pár játékost, akikkel valóban realizálódott a lehetőség, hogy ne essünk ki. A Meka, Dobó Zsolt és Bartucz Laci komoly erősítést jelentett a csapatnak. Karácsony előtt a Gyöngyös elleni győzelem nagyon megdobta a társaságot és végre elhittük, hogy meg tudjuk csinálni. Összességében nem kétséges szerintem, hogy megérdemeltük az NB I. -ben maradást. A második évünk nem lesz könnyebb, de egy jó alappal kezdhetjük majd. Komoly dolog, hgy a  vezetőség megteremti a lehetőséget, hogy nyugodt körülmények között tudjunk dolgozni és nem mehetünk el szó nélkül a közönség előtt sem. Az, hogy megtöltünk egy ekkora csarnokot egy ilyen kis városban nem kis dolog, amiért hálásak vagyunk a szurkolóinknak. Ez egy nagy színház, ahol nekünk szórakoztatni kell…

Takacs Bence

Takács Bence : – Teljesen elégedett vagyok az idei szezonnal! Amit kitűztünk célnak, sikerült!  Szerencsére én is hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez! Tavaly Tatabányán sajnos kevés játék lehetőséget kaptam, nagy reményekkel jöttem Ceglédre! Az év első felében nem indult jól a szezonunk, de félévkor sikerült olyan igazolásokkal erősíteni, amivel végül bent tudtunk maradni! Jövőre a csapat nagy része megmarad és remélem, akik a következő szezonban jönnek, hozza tudnak tenni annyit hogy akár a felsőházban végezzünk!

Kökény István vezetőedző értékelése :

http://cegledisport.hu/ferfi-kezilabda/kokeny-istvan-szezon-ertekelese/#more-3409

Varga Péter és Lepsényi Sándor értékelése :

http://cegledisport.hu/ferfi-kezilabda/igy-lattak-a-szezont-a-kezis-fiuk-1/#more-3511

Pocsai Rajmund és Benke Viktor értékelése :

http://cegledisport.hu/ferfi-kezilabda/3535/#more-3535

-pézsé-

pfb logo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..