A múlt heti balmazújvárosi felkészülési meccs után 13-án pénteken 15:00 órakor az Orosházával játszik edzőmérkőzést a Ceglédi KK SE a Gál József Sportcsarnokban. Jakab László vezetőedzőt arról kérdeztük, hogy miért van szükség a bajnoki szezon közben edzőmeccsekre és van-e olyan játék elem, amit jobban szükséges gyakorolni:

– Négy hét marad ki bajnoki meccs nélkül, így szeretném fenntartani azt a jelleget, hogy hetente játszunk egy mérkőzést. Mint minden edzőmeccsnek, ennek is az lesz a lényege, hogy gyakoroljunk.  Két fajta védekezést fogok számonkérni, mindkettőt alkalmazzuk bajnoki meccseken. Mindenkinek játéklehetőséget fogok adni, de már nem úgy fogok cserélni, mint Balmazújvárosban, hanem úgy, hogy ezúttal még a mérkőzést is megnyerjük. Az is a célom, hogy lássam, hogy az idegenlégiósok nélkül mit tudunk alkotni. A hajtást és a taktikai dolgokat számonkérem majd a csapattól. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .