A férfi kézilabda NB I harmadik fordulójában az idei újonc Dabast fogadta pénteken este a Gál József Sportcsarnokban a Ceglédi KK SE. A telt ház előtt megrendezett mérkőzés 7. percében már 4-1-re vezettünk és nagyjából eddig is tartott a Cegléd magabiztos fölénye a pályán. Mindkét csapat remekül védekezett és a vendégek a vártnál is nagyobb küzdelemre késztették a hazai játékosokat, akik ma rendkívül rossz százalékban lőttek kapura. Ennek ellenére kétszer is meg volt a lehetőségünk a pontszerzésre, de a 60. percben előbb Tóth büntetőt hibázott, majd az utolsó támadásunknál emberelőnyben Borsos ziccere a kapusban landolt. Nem a játékvezetőn múlt a vereség, de rég láttunk ennyi hibával fújó sporikat, akik a kompenzálásaikkal csak tovább borzolták az amúgy sem nyugodt kedélyeket. A Dabas ezzel a győzelmével megelőzte a Ceglédet a bajnoki tabellán.

CEGLÉDI KK SE – DABAS VSE KC 20 – 21 (10-12)

CEGLÉD: Pallag – Lászlai, Borsos 3, Juhász, Grbovics 1, RADOVICS 6(2), Megyeri, Csere: Mojsilov (kapus), Elezovics 1, Perisics 4, Tóth K. 1(1), Hódi 2, Dávid, Radnic 1, Szabó 1, Edző: Nagy Károly

DABAS: HOLLÓ – KEKEZOVITY 7, HALÁSZ 4, Slachta 1, Simovics 1, Petrovski,, POCSAI 7(3), Csere: Bíró 1, Lepsényi, Országh, Bakos, Edző: Tomori Győző

Cegléd, 850 néző. V: Felhő, Öcsi

Az eredmény alakulása. 7. perc: 4-1, 13. p.: 5-4, 16. p.: 5-6, 20. p.: 6-8, 36. p.: 12–15, 44. p.: 16–17, 52. p.: 18-18

Kiállítások: 6, ill. 14 perc

Hétméteresek: 4/3, ill. 5/3

MESTERMÉRLEG:

Nagy Károly: – Rengeteg hibával játszottunk, ezt jól használta ki az ellenfelünk. Kritikus helyzetekben sorozatosan hibáztunk, ezért vesztettük el a mérkőzést. 

Tomori Győző: – Megint egy feszes védekezéssel és a védekezés mögött egy kimagasló kapusteljesítménnyel tudtunk győzni…

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .