Év értékelő sorozatunk második részében a Ceglédi KK SE őszébe pillantunk be. A ceglédi csapat a 8. helyen áll 12 ponttal a K&H Férfi Kézilabda Liga 14 csapatos mezőnyében, mindössze három ponttal lemaradva az ötödik helyezettől. Nagy Károly vezetőedzőt kértük, hogy értékelje a csapat őszi teljesítményét, illetve mivel lenne elégedett az új év tavasza után.

– Alapvetően az elképzelésekhez képest kevesebb pontot szereztünk. 13 pontot terveztünk, ami nem jött össze, pedig volt rá lehetőségünk, de nem tudtunk vele élni. A tavaszi szezonban nagyon meghatározó lesz, hogy találunk-e most játékost balátlövő pozícióba és hogy az Iván hogy tér vissza a műtét után. Próbálunk stabilabb védekezést kialakítani, amiből tudunk váltani nyitottba és próbáljuk az alapjátékainkat lebontogatni úgy, hogy egy kicsit látványosabb legyen a játékunk és el kellene kezdenünk egy agresszív védekezésből futni. Ezek a tavaszi szakmai célkitűzések. Ha nem tudunk játékost hozni, akkor építjük a jövőt teljes gőzzel és azokon a mérkőzéseken próbálunk pontokat szerezni, amelyiken van esélyünk, de hogy hányadikak leszünk, az másodlagos ebben a felállásban. Keresgéljük a jövő csapatába azokat a fiatalokat is, akik tudnának abban segíteni, hogy egyszer stabilabb legyen a Cegléd. Ez sem egyszerű történet, rohangászunk a nagy egyesületekhez és próbálunk fiatalokat idehozni kisebb, nagyobb sikerekkel. Van 4-5 kulcsmeccs tavasszal, amit ha le tudunk hozni, akkor egy stabil közép csapat leszünk…

A VBW CEKK Cegléd ősz értékelő cikke itt olvasható:

Évértékelő-VBW CEKK Cegléd

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

cegledi-kk-se-felnott-csapat

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .