Az elmúlt hétvégén a Ceglédi KK SE három utánpótlás csapata is pályára lépett. A cegledhandball.hu tudósítása:

IFI

09.22-én haza pályán mérkőzött meg a Ceglédi KKSE Ifjúsági csapata a Dabas ellen. Egy jó képességű csapattal szemben mutathattuk volna meg hazai pályán, hogy mire vagyunk képesek, de ez sajnos ezen a hétvégén elmaradt. Jakab László edző:

– Amit az öltözőben megbeszéltünk, hogy küzdeni fogunk és megmutatjuk a valódi énünket a hazai közönségnek sajnos most elmaradt. Egy két játékosom, akitől többet várok, sajnos most nem tudtak annyit hozzátenni a mérkőzéshez. Dolgozunk tovább a jobb eredmény érdekében. Ezen a héten a Pick Szeged otthonába látogatunk, ahol egy szoros mérkőzést szeretnénk játszani, és végre megmutatni hogy egy jó csapat ellen is feltudjuk venni a harcot.

Ceglédi KKSE- Dabas VSE KC: 20-27  ( 9 – 15 )

Ceglédi góllövők: Krupincza M.; 2 Herczeg P.; 3 Csapi B. J.; 5 Müller B.; 2 Peszeki N.; 5 Turi A.; 1 Orosz R.; 2

hétméteresek: 2/0 ill. 4/2

kiállítások: 3 ill. 5

 

SERDÜLŐ

09.21-én a serdülő csapatunk is hazai mérkőzésen lépett pályára szintén a Dabas csapata ellen. Nagyon jó mérkőzésen sajnos 1 gólos vereséget szenvedtünk az igencsak jó fizikumú Dabasiaktól. Dávid Sándort edző:

– Nagyon- nagy küzdeni tudást tanúsítottak a fiaim. A védelmünk aránylag rendben volt, viszont a támadásban van még hova fejlődnünk. A végjátékban sajnos a dekoncentráltság és a fizikumbeli különbségek eldöntötték a mérkőzést, viszont emelt fővel jöhettünk le a mérkőzés után, hiszen amit kértem a srácoktól, azt megvalósították.

Ceglédi KKSE- Dabasi VSE KC: 15-16 ( 10 – 8 )

Ceglédi góllövők: Peszeki N.; 7 Dobosevic T.; 1 Boda N.; 2 Makai N.; 4 Fülöp A.; 1

hétméteresek: 1/1 ill. 3/2

kiállítások: 3 ill.1

 

U12

Szombaton megkezdte szereplését az u12 es csapatunk Tóth Károly Attila edző vezetésével. Két mérkőzést játszottak a fiatalok amiből mind a kettőt meg is nyertek. Az első mérkőzést a Vecsés csapata ellen magabiztosan hozták. 9 órakor kezdték a fiatalok a mérkőzést, és már a mérkőzés elején látni lehetett a hazai csapat erőfölényét. A félidőben már 4-11 re vezetett a Ceglédi KKSE csapata. A második játékrész is hasonlóan alakult, az előnyünket tovább tudták növelni és egy magabiztos győzelemmel kezdtük a bajnoki szezont.

Vecsési SE- Ceglédi KKSE : 10-21 félidő 4-11

A második mérkőzésen a Tököl csapata ellen léptünk pályára. A mérkőzést sajnálatos módon 10-4 es Ceglédi vezetésnél félbe kellett szakítani, mivel -az alapból kevés játékosból álló- Tököli csapatnál sérülések következtek be , így nem tudták vállalni a további játékot. Az eredmény tehát  automatikusan 10-0 lett a Cegléd javára. A  mérkőzés helyett a fiatalok egymás ellen játszottak egy jó hangulatú edzőmérkőzést. Külön köszönjük a szülőknek és a szurkolóknak, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre és biztatták a fiatalokat.

Ceglédi KKSE- VSK Tököl : 10-0

Cegléd: Lénárt Krisztián, Banai Bence, Bujdosó Bálint, Eszes Erik, Kádár Bernát, Mészáros Levente, Panghy Barnabás, Szűcs Hunor, Ruskó Máté, Dengi Dominik, Takács Tamás, Budavári Adrián, Pap Kristóf, Hegedűs Zoltán, edző Tóth Károly

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .