Az utolsó fordulójához érkezett a férfi kézilabda NB I. A Ceglédi KK SE vasárnap 18.00 órakor  Orosházán lép pályára és azért még van tétje a mérkőzésnek. Hogy mi, azt Kökény István vezetőedző mondja el a cegledisport.hu olvasóinak:

– Azt kértem a fiúktól, hogy tartsunk ki, ezt a hetet még keményen dolgozzuk végig, készüljünk fel az Orosházából és győzelmi szándékkal szándékkal menjünk oda. Úgy érzem, hogy motivált a csapat és van egy kis tartozásunk a házigazdákkal szemben. Hiába maradtunk már bent, zárjuk le a bajnokságot egy győztes meccsel. A két legutóbbi  hazai vereség ellenére a tabella 8. helyén van a helyünk !   Ha vereséget szenvedünk, akkor a 10.-ek leszünk. Azt várom, hogy jó játékkal nyerünk Orosházán. Várhatóan sok szurkolónk kíséri el a csapatot, ez miattuk is egy elvárás. 

A lejáró szerződésedet meghosszabbítottátok. Kérdés volt egyáltalán, hogy maradsz-e ?

Igen, hosszabbítottam, két éves szerződést írtam alá. Igaz csak most lett hivatalos, de a vezetéssel már hónapok óta tervezzük a jövőt és végig éreztem a bizalmat és azt, hogy szeretnék, ha én maradnék a csapat edzője. A részemről sem volt kérdés, hogy hosszabbítok-e. 

-pézsé-

kokeny istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..