A Ceglédi KK SE vezetősége húsvét vasárnap az egyesület honlapján osztotta meg szurkolóival az újabb remek hírt, hogy Nemanja Grbovic után a másik két kiváló montenegrói válogatott játékos, Ivan Perisic és Andelic Bozo  is újabb két éves szerződést írt alá. Borsos Gergő szakosztály vezető nyilatkozata a cegledhandball.hu oldalon:

– Az elsődleges cél a jelenlegi játékoskeretünk megtartása volt, mivel kiváló képességű külföldi és Magyar játékosok alkotják a CKK SE keretét. Úgy gondolom, hogy a négy montenegrói játékosunk az NBI-ben a két BL csapat kivételével szinte bárhol megállna a helyét, ezért is nagy fegyvertény a velük való megállapodás. Sajnos az idén is lesznek távozók, ennek tükrében érkezők is. Szinte biztos vagyok abban, hogy a két valószínűsíthető távozón kívül mindenki marad, ugyanis a legtöbb játékosnak élő szerződése van és a hiányzókkal is már szóban megtörtént az egyezség. Természetesen folyamatosan tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a csapat háza táján bekövetkezett változásokról! Addig is Hajrá Cegléd!

-pézsé-

-forrás és fotó cegledhandball.hu-

Perisic es Andelic

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..