Hegedűs László ceglédi Triál kerékpár versenyző szombaton Svájcban a Dual Trial versenyben a dobogó legfelső fokára állhatott. A fantasztikus győzelméről ő maga számolt be facebook oldalán:

Azt hiszem az idei év legjobb versenyén és rendezvényén vagyok túl a Svájci Bike Days esemény által. Két nappal a verseny előtt érkeztünk a helyszínre egy egész napos utazást követően, de a pihenés helyett részt vettünk a rendezvény promóciós felvételeinek elkészítésében, ahol rengeteg kiváló emberrel dolgozhattunk együtt. A Bike Days esemény szervezői a legtöbb fő versenyszámot Május 21-re, tehát szombatra időzítették, így nekem 3 órakor kezdődött a Duál Triál versenyszámom, aminek a lényege a gyorsaság! Két azonos pálya épült egymás mellé, ahol minden indulónak mérnek egy egyéni időt, ami alatt a pályát teljesítik, majd ez alapján sorolják párba őket, ahol az a versenyző lesz a győztes, aki előbb halad át a célvonalon. A Hegeshow csapat által rengeteg extrém sport bemutatót valósítunk meg különböző rendezvényeken országszerte, amik a dinamikára és gyorsaságra épülnek, ezért magabiztosan érkeztem a kvalifikációs futamra. A kvalifikáció a terveim szerint alakult és óriási futamot mentünk az Angol bajnokkal, ahol szoros idővel ugyan, de megnyertem a selejtezőt, majd rekord idővel a végső győzelmet is megszereztem.

-pézsé-

-fotó Hegeshow-

Hege Svajcban

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..