Többször is beszámoltunk a világ elitbe tartozó Hegedűs László remek eredményeiről, aki ezúttal 24-én vasárnap Cegléden szervez triál versenyt. A látványos bajnoki megmérettetéshez már elkészültek a pályák a Szabadság téren, ahol ingyenesen tekinthető majd meg az egésznapos rendezvény. A Cegléd Városi Televízió riportja:

Raklapok, betonhengerek és lécek borítják a Szabadság tér egyik részét. Hegedűs László és csapata már lázasan készül a vasárnapi egész napos triál versenyre.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triál bajnok: – Nagyon régóta szerettem volna megszervezni Cegléden a triál versenyt, hogy az emberek ki tudjanak jönni és meglássák, hogy versenykörülmények között hogyan néz ki a sportágunk. Ez nagyszerű, mert most megkaptuk Cegléd város támogatásával a Szabadság teret és fel tudunk építeni egy nagyon komoly szekciót, pályarészt a versenyzőknek. Az ország egész területéről, sőt külföldről Romániából és Szlovákiából is érkeznek majd versenyzők. A díjazások gyönyörű szép kupák lesznek, valamint tárgynyeremény, ahogyan az szokás országos szinten. Itt ugye alapvetően, aki az első ceglédi triál bajnokság győztese lesz az azt gondolom, hogy egy óriási elismerés a kategóriájában, hiszen azért Abonyi Robi barátommal kiteszünk magunkért. A pályákat kőkeményre építjük, de élvezhetőre is egyben.

Hege körbevezette stábunkat a pályán, ahol bringa nélkül is a gravitációt meghazudtolva ugrált. A megmérettetésen öt kategóriában – kezdő, junior, kadét, senior és profi – lehet indulni. Hegének nem titkolt vágya, hogy ha a vasárnapi program sikeres lesz, évről évre újra megrendezzék Cegléden, sőt akár világkupa versenyt is hoznának a városba.

-pézsé-

-fotó ctv.hu-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .