', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Judo ifi bajnok lányok, ezüstös fiúk

Szombaton Budapesten az UTE csarnokában  került megrendezésre az Országos Ifjúsági Judo Csapatbajnokság, ahol a ceglédi fiatalok remek eredményeket értek el. CVSE Judo tudósítása:

A  lányok kilenc induló csapat közül az első, míg a fiúk tizenkettő induló csapat közül a második helyezést érték el. Minden fiatal judos megérdemli az elismerést, hiszen nagy küzdelmeket láthattunk a tatamikon. Ha az összesített eredményt nézzük, akkor a CVSE judo szakosztálya ismét maga mögé utasította a többi klubot, 1 arany és 1 ezüst éremmel. 
A női versenyben kilenc csapat harcolt az érmekért, a CVSE “amazonjai” Baja, Szatymaz és UTE csapatát győzték le és lettek bajnokok! Csapattagok: Hegedűs Lilla, Hajdú Lili, Klein Dorina, Iklódi Anna, Özbas Szofi, Sági Nikolett, Fehér Dóra, Fenyvesi Csilla.
A férfiak versenyében 12 csapat nevezett. A fiúk legyőzték Nagykőrös, az Ippon JC és a BJC judokáit, A döntőben az RHDSE ellen 5:5 lett a végeredmény és a segédpontok is megegyeztek, így három súlycsoportot újrasorsoltak. A ráadásban 2:1 arányban a fővárosiak voltak jobbak, így ezüstéremmel zárt a gárda. A csapat: Nagy Bence, Özbas Yasin, Vég Milán, Pomázi Dominik, Hegedűs Levente, Ürögdi Dominik, Szegedi Dániel, Détári Dániel, Ócsai Ádám, Ócsai Sándor, Borsos Kristóf, Vég Zsombor, Száraz Lőrinc.

 

Hozzászólás