', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Városi sportnap

650 PERC  SPORT – CEGLÉD JUBILEUMI  ÜNNEPSÉG  SOROZAT SPORTNAPJA

Cegléd 650 éves Város. A jubileum alkalmából többnapos, nagyszabású ünnepség  sorozat kerül megrendezésre Cegléden, melynek egyik napja  a sport jegyében zajlik majd. Az ingyenes rendezvény Május 2.-án a Kossuth téren kerül megrendezésre, melyet a Cegléd Sportjáért Közalapítvány szervez.

Ez a nap a sporté lesz, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják majd kedvenc sportágukat, illetve kipróbálhatják azokat is, melyekben eddig még nem volt részük. A rendezők több száz  aktív résztvevőt várnak, akik 17 sportágban versenyezhetnek és mérhetik fel tudásukat. Az előzetesen jelentkezők ajándék pólót kapnak és  díjat kap minden sportág legjobb amatőr versenyzője, aki  a helyszínen rendezett versenyeken jeleskedik majd az alábbi sportágakban : Birkózás, Judo, Kézilabda, Labdarúgás, Vízilabda, Kosárlabda, Asztalitenisz, Kerékpár, Atlétika, CrossFit, Mediball, Karate, Fitness, Kung-fu, Krikett, Kettlebel, Görkori. A Sportnapot kerékpáros felvonulás, majd futó verseny nyitja meg a jubileumhoz illőt távokkal. 650 méter, 1364 méter és 2014 méter  távú futó versenyek várják  nem csak a  sportolni szerető Ceglédieket.

A téren  színpad is lesz, amely az esti három koncert előtt sem lesz üres, hiszen napközben FitKid, Gyermek Verseny Aerobik, Zumba és egyéb bemutatók színesítik a Sportnap programját.

Gyere el Te is május 2.-án a Kossuth térre sportolni, ismerkedni Cegléd kedvenc sportágaival és találkozz a város olimpikonjaival, vezető sportolóival !

Cegléd 650 logo

Hozzászólás